Klanten

thumb-328420__340.jpg

Fijne

getuigenissen

Eef Geerts
Beleidsmedewerker teamdynamiek en betrokkenheid

Vanuit een interesse voor alles wat met talenten, voorkeurstijlen, …  te maken heeft, heb ik een KernTalentenanalyse laten doen.
Ik dacht al een redelijk goed inzicht te hebben in mijn drijfveren en competenties, maar de KernTalentenanalyse verfijnde mijn eigen inzichten en gaven met mijn momenten het “Ah, van daar komt dat dus”-gevoel.
Ook de extra toelichting over de combinatie van bepaalde talenten gaven extra diepte aan het eindresultaat.   
De  resultaten van de analyse zullen me zeker helpen gerichtere keuzes te maken en het gesprek aan te gaan met mijn  leidinggevende over waar ik voor sta, wat ik te bieden heb en waar ik zelf een stuk ondersteuning nodig heb.  
 
Naast de nuttige oefening voor mezelf, wil ik zeker ook mijn kinderen dit cadeau voor hun toekomst schenken: inzicht krijgen in hun talenten, begrijpen wat hen drijft en hierdoor gerichtere keuzes kunnen maken.
Het zou eigenlijk een verplichte item moeten zijn in het leerplan van elke jongere.
 
Voorlopig laat ik hen nog volop spelen. Zodra ze er klaar voor zijn, zal hun spel van vandaag hun gids voor de toekomst zijn.

Sophie
Psychologe

Ik volgde loopbaanbegeleiding deels uit interesse maar ook deels omdat ik voelde ergens vast te lopen in mijn werksituatie en vond niet dadelijk waarom mijn energie bij momenten erg laag kon zijn. Hiernaast ook wel een beetje vanuit de vraag of wat ik deed nog wel voldoende de voldoening gaf die ik zocht en of ik niet beter zou uitkijken naar iets anders.

 

Ik vond het concept van de KernTalentenAnalyse enorm leerrijk en boeiend. De eerste opdracht sprak me onmiddellijk aan. Het was heel aangenaam om eerst terug te gaan naar de zaken en spelletjes die je in je kindertijd leuk en plezant vond om zo de link te leggen naar wat er zich in je huidige leven afspeelt. Dit alleen al zorgt voor het besef dat je vroeger vooral keuzes maakte (vaak spontaan, zonder al teveel na te denken) voor zaken die je graag deed, die je energie gaven en dat dit misschien in ons huidig leven niet zo evident lijkt, maar dat we dit misschien toch meer moeten toepassen. Het is iets waar we meer zouden moeten bij stilstaan. Sandra legde dan mooi de link met je sterke en kleine talenten en hoe je deze dan kan vertalen naar je huidige werksituatie. Ik kwam erachter dat ik mijn werk op zich graag doe en nog niet wil veranderen op dit punt, maar ik ben er wel bewuster van geworden waar mijn pijnpunten liggen en waar ik best op let zodat mijn energie niet teveel daalt.

 

Ik heb veel bijgeleerd in de coaching over mezelf en mijn functioneren. Ik besef nu meer wat mijn energievreters en gevers zijn en welke mijn sterktes zijn. Ik probeer hier ook rekening mee te houden tijdens mijn werk. Sandra was een zeer lieve, fijne en directieve coach. Ze legde vaak de vinger op de pols en stelde de nodige kritische vragen. Ook de methode van de KernTalentAnalyse vond ik zoals eerder aangehaald enorm boeiend en leerrijk. Kortom heeft deze begeleiding heel wat inzichten gegeven waar ik wel mee verder kan. Zeker een aanrader!

Nel Lion
Student, 18 jaar

Zoals vele 18-jarigen moest ik een belangrijke keuze maken op het einde van het secundair onderwijs, namelijk wat ik wou studeren. Maar op deze leeftijd is het niet gemakkelijk om snel even te beslissen in welke richting je verder wilt gaan en bovendien had ik geen idee wat ik graag deed en waar ik echt goed in ben. Om mij te helpen bij deze beslissing heeft mijn mama mij laten kennismaken met Sandra van GrowTree. Bij onze eerste kennismaking stelde haar persoonlijke aanpak en originele werkwijze mij direct op mijn gemak. Dankzij een interview, tests en wat “huiswerk” kreeg ik tijdens onze tweede sessie zicht op mijn KernTalenten en datgene waar ik veel energie uit kan halen. Ik kan nu met trots zeggen dat ik dankzij Sandra een studierichting gevonden heb waarin mijn KernTalenten zullen stralen. Daarom wil ik haar graag nog eens bedanken voor haar hulp, geduld en tijd. 

Katrien Debeuckelaere
Onderneemster

Ik ken Sandra Mannaerts via de opleiding rond coachen op double loop (Training and Coaching Square).  Zij is een scherpzinnige coach die de kunst heeft om net dat wat essentieel is uit een verhaal te halen en daarop door te vragen.  Ik hoorde via haar van de 'KernTalenten' en heb beslist mezelf een KernTalentenAnalyse bij GrowTree cadeau te geven. 
Het was heel fijn om terug te gaan naar de kindertijd en me terug te laten herbeleven welke vorm van spelen me aantrok.  Het was bovendien verbazingwekkend herkenbaar om te zien welke conclusies hieruit kwamen aangaande mijn KernTalenten.  

Sandra geeft de nodige uitleg op een duidelijke manier en toetst met voorbeelden af of de analyse klopt.  Zij licht toe hoe je de KernTalenten kan interpreteren en herkennen.

Het verslag zal enerzijds een verdere houvast zijn voor mijn keuzes in de toekomst en is anderzijds een verklaring voor de keuzes en mijn reacties uit het verleden.  De talenten waarvan je ze vermoed te hebben en ook die waarvan je minder besef hebt, krijg je nu duidelijk op een rijtje.

Dat geeft een mooie ruggesteun!

Roos De Smet
StoreManager @ De Kringwinkel

Vijftien inuten gratis intake werden meer dan een half uur ratelen. Ging door naar uren brainstormen vol vertrouwen. Uren waarin ik mijn onstuimige creativiteit kwijt kon in oefeningen, praten en vloeken. Een try out paardencoaching.. Een kerntalentenanalyse.. ja dat ben ík! Geëindigd met een lijf vol vertrouwen en kennis over mezelf. En perfect weten wat er moet en kan gebeuren. Blik naar carrière vervult mij weer met contentement. Het paard bevestigt het nog 1 keer. En zeggen dat ik de intake zou annuleren. Je moet geweten hebben dat ik van jouw stijl ging houden Sandra Mannaerts.

Saskia Philips
Begeleider @ Huis in de Stad Tienen

Van onderwijzer naar begeleider

 “Wil ik nog wel in het onderwijs blijven” was de vraag waarmee ik al geruime tijd kampte.

Eigenlijk kende ik het antwoord al, maar kon ik de knoop niet doorhakken. Zoals Sandra zei: “ik zat gevangen in een gouden kooi”.  Aan de hand van de KernTalentenAnalyse, wat ik zeer interessant en leuk vond om te doen, werd enerzijds duidelijk waar ik overal tegenaan botste in mijn vorige job. Maar anderzijds kwam ik ook te weten wat mijn kwaliteiten zijn en in welke nieuwe jobs deze tot hun recht zouden komen. Bovendien werd mijn zelfvertrouwen nog wat opgekrikt met enkele oefeningen en hielp Sandra me om een goede CV en motivatiebrief te leren schrijven.

“Ik wil het, ik kan het, ik doe het” werd mijn motto doorheen de sessies en is nadien ook werkelijkheid geworden. Ik ben nu begeleider in een dagcentrum voor mensen met een mentale beperking. Ik ben zo blij dat ik de stap heb durven zetten om op zoek te gaan naar een job waar ik me terug gelukkig in voel.